Verdens beste varme sjokolade

Ingredienser

3 dl H-melk
2 dl Kremfløte
100 gram God sjokolade
1 stk Vaniljestang
8 cl Brun rom
2 dl Kremfløte
Marshmallows


4 porsjoner

Fremgangsmåte:

Ha bittelitt vann i en kjele og sett det til koking. Knus sjokoladen mot benkeplaten og ha den oppi det kokende vannet. Bruk en visp og rør sjokoladen jevn.

Mål opp 2 desiliter fløte og 3 desiliter melk, og ha dette oppi med den smeltede sjokoladen. Kok opp og når det har fått et oppkok skrur du varmen ned slik at det holder seg varmt, men at det ikke koker. Del vaniljestangen langsetter og skrap ut frøene. Ha både frø og stang oppi den varme sjokoladen.

Pisk de to andre desiliterne med fløte med en visp, dette er viktig, for da pisker du mye mer luft i kremen enn med en miksmaster. Når kremen er stiv nok til at den holder formen er den klar.

Finn frem fire gode kopper og fordel 2 cl rom av god kvalitet i hver av koppene. Slå over varm sjokolade og bland godt. Fordel krem på de fire koppene og legg tre marshmallow på toppen. Brenn disse lett med en bruleebrenner.

Server umiddelbart.

Tips:

Har du ikke skibrenner eller brulee brenner må du bruke stekeovnen, og da må du huske på å sette den på 220 grader med varmluft og grill aller først, slik at den rekker å varme seg opp. Legg 12 marshmallows på et stekebrett med bakepapir og sett dem i ovnen. Ikke lukk døra, for du må følge med hele tiden, når de har fått litt farge tar du de ut. Ikke la de få for mye, da blir de umulig å flytte over i koppene. De skal kun få litt farge.